ECHTE SCHOONHEID KOMT VAN BINNEN 

Mijn producten beschikken over keurmerken van BDIH, EKO en ECOCERT. Producten die door deze erkende organisaties zijn gecertificeerd voldoen aan zeer strikte eisen voor puur natuurlijke ingrediënten, uitstekende kwaliteit en een integere bedrijfsvoering.

Natuurlijke voeding,  huid en haarverzorging, make-up, en  parfum – alle producten zijn samengesteld uit kostbare, biologische, fair trade ingrediënten. Gemaakt met respect voor mens, dier & milieu – dus zonder synthetische toevoegingen die schade toe kunnen brengen aan uw gezondheid of aan het milieu. 

Waarom zou u natuurlijke huidverzorging kiezen?

Steeds meer zijn we ons bewust van wat we op onze huid aanbrengen en wat we in ons lichaam stoppen. 

Wist u dat de gemiddelde vrouw ieder jaar ongeveer 2 kg chemicaliën afkomstig van cosmetica zoals make-up, huidverzorging en haarproducten binnenkrijgt via haar huid? Dit is omdat mensen tot 60% of van de substanties die ze op de huid aanbrengen absorberen.

Daarom is het zo belangrijk om zeker te zijn dat de producten die u gebruikt op uw huid compleet vrij zijn van schadelijke ingrediënten.

Bij een gecertificeerd (zoals Ecocert, BDIH, UK Soil Association, Eko) biologisch product weet u zeker dat u een gezond, verantwoord geproduceerd, diervriendelijk (dierproefvrij) en puur product koopt! Puur voor mij biedt alleen gecertificeerde producten aan.

Eerlijk en veilig winkelen op Puurvoormij en daarna………
Natuurlijk Genieten!