Mijn naam is Marieke Verbruggen.

In mijn dagelijkse leven probeer ik samen met mijn gezin zo bewust mogelijk te leven. We eten biologisch, houden rekening met het milieu en leven gezond. Ook in mijn praktijk als schoonheidsspecialiste werk ik met natuurcosmetica en ben ik constant op zoek naar nog betere natuurlijke merken. Naast schoonheidsspecialiste ben ik natuurvoedingsadviseuze. Goede huidverzorging is ontzettend belangrijk voor een mooie huid. De andere helft van je huidverzorging bestaat uit je voedingspatroon. Alles wat je in je mond stopt, kauwt en doorslikt vindt zijn weg door jouw lichaam.  Het is echt waar; echte schoonheid komt van binnen uit…

Mag ik eens voor je koken? Leuk, want dat doe ik graag. Ik maak soep & sap met natuurvoeding; puur vers eerlijk en biologisch.Iedere vrijdag twee verschillende soorten soep met desembrood en een dikke laag kruidenboter of groentespread. En een of meerdere slow juice sappen. Slow Juice; in tegenstelling tot andere sapmachines haalt de slowjuicer het sap langzaam uit de groenten en fruit, waardoor de vitamines en mineralen optimaal bewaard worden. De soep & sappen haal je op vrijdag tussen 17.00-18.00 bij mij thuis in Erp op.

Wil je graag wekelijks een app ontvangen over het keuzemenu? Stuur me dan nu een bericht op 0617136333 of info@puurvoormij.nl

ECHTE SCHOONHEID KOMT VAN BINNEN 


Winkelen


Lees verder

Mijn producten beschikken over keurmerken van BDIH, EKO en ECOCERT. Producten die door deze erkende organisaties zijn gecertificeerd voldoen aan zeer strikte eisen voor puur natuurlijke ingrediënten, uitstekende kwaliteit en een integere bedrijfsvoering.

Natuurlijke voeding,  huid en haarverzorging, make-up, en  parfum – alle producten zijn samengesteld uit kostbare, biologische, fair trade ingrediënten. Gemaakt met respect voor mens, dier & milieu – dus zonder synthetische toevoegingen die schade toe kunnen brengen aan uw gezondheid of aan het milieu. 

Waarom zou u natuurlijke huidverzorging kiezen?

Steeds meer zijn we ons bewust van wat we op onze huid aanbrengen en wat we in ons lichaam stoppen. Termen als natuurlijk, botanisch, organisch, ecologisch, duurzaam en holistisch zijn inmiddels standaarden in ons dagelijks leven geworden.

Wist u dat de gemiddelde vrouw ieder jaar ongeveer 2 kg chemicaliën afkomstig van cosmetica zoals make-up, huidverzorging en haarproducten binnenkrijgt via haar huid? Dit is omdat mensen tot 60% of van de substanties die ze op de huid aanbrengen absorberen.

Daarom is het zo belangrijk om zeker te zijn dat de producten die u gebruikt op uw huid compleet vrij zijn van schadelijke ingrediënten.

Bij een gecertificeerd (zoals Ecocert, BDIH, UK Soil Association, Eko) biologisch product weet u zeker dat u een gezond, verantwoord geproduceerd, diervriendelijk (dierproefvrij) en puur product koopt! Puur voor mij biedt alleen gecertificeerde producten aan.

Eerlijk en veilig winkelen op Puurvoormij en daarna………
Natuurlijk Genieten!