Mijn aanbod aan merken

Steeds meer zijn we ons bewust van wat we op onze huid aanbrengen en wat we in ons lichaam stoppen. Termen als natuurlijk, botanisch, organisch, ecologisch, duurzaam en holistisch zijn inmiddels standaarden in ons dagelijks leven geworden.Wist u dat de gemiddelde vrouw ieder jaar ongeveer 2 kg chemicaliën afkomstig van cosmetica zoals make-up, huidverzorging en haarproducten binnenkrijgt via haar huid? Dit is omdat mensen tot 60% of van de substanties die ze op de huid aanbrengen absorberen.Daarom is het zo belangrijk om zeker te zijn dat de producten die u gebruikt op uw huid compleet vrij zijn van schadelijke ingrediënten.Bij een gecertificeerd (zoals Ecocert, BDIH, UK Soil Association, Eko) biologisch product weet u zeker dat u een gezond, verantwoord geproduceerd, diervriendelijk (dierproefvrij) en puur product koopt! Puur voor mij biedt alleen gecertificeerde producten aan.

Eerlijk en veilig winkelen op Puurvoormij en daarna.........Natuurlijk Genieten!

MÁDARA 

MÁDARA komt uit Letland, een klein land in de Baltische streek in Noord Europa, dat erin geslaagd is om veel natuurlijke plaatsen ongeschonden te behouden, met een grote diversiteit aan wilde bloemen en grassen. De noordelijke zomers zijn veel korter en strenger waardoor planten gedwongen worden om al hun kracht te concentreren in de korte bloeiperiode, met de bedoeling bijen aan te trekken en hun levenscyclus voor de volgende zomer voort te zetten. Het gevolg is dat de bloesems en grassen die in deze klimaatgordel groeien op het ogenblik van de pluk, rijk zijn aan actieve bestanddelen en extracten die gebruikt worden bij de productie van MÁDARA cosmeticaproducten. Ze zijn krachtig en doeltreffend. Het betekent schoonheid die verder reikt dan het uiterlijk. Het is schoonheid afgeleid uit gezondheid, liefde voor het leven, warmte en de zomer die je met je mee kunt dragen en op iedereen die je op je weg ontmoet, kunt overbrengen. Oprechte emoties, een warme lach, een vriendelijke en liefdevolle houding tegenover de mens en de natuur. Het is vrouwelijkheid en schoonheid in de diepste zin van hun betekenis. Het is schoonheid die de bloemen op het veld niet zou verblinden. Het is de wijsheid en de kracht van de natuur. Madara is een volledig natuurlijke lijn cosmeticaproducten. De producten bevatten uitsluitend biologisch gecertificeerde ingrediënten, zoals bloesems en kruidenextracten uit het Baltisch gebied. Alle MADARA producten zijn gecertificeerd volgens de internationale ECOCERT norm. De verpakkingen van MADARA zijn milieuvriendelijk en recyclebaar. Uiteraard zijn alle producten van MADARA dierproefvrij.

Chi

Chi: natuurzuivere, eerlijke gezondheidbevorderende en verzorgende producten met een gegarandeerde kwaliteit. Chi heeft een zeer uitgebreid assortiment in aromatherapie, gezondheidssupplementen en natuurcosmetica. Deze natuurlijke producten, die zoveel mogelijk biologisch (EKO keurmerk) en met respect voor de natuur zijn geproduceerd, bieden een gezond alternatief voor traditionele producten en oplossingen bij situaties waarin gezondheid en welzijn van mensen onder druk staan. Uiteraard zijn alle Chi producten op mensen getest maar NIET op dieren!

Studio Mino

Studio Mino is 100% natuurlijke, veilige, minerale make-up. Vrij van toxines. Alle producten zijn vegan en crueltyfree. Studio Mino staat voor minimalisme. Een minimum aan ingrediënten, een minimum aan inspanning om aan te brengen en een minimum aan verpakking. Studio Mino; gezonde minerale make up. Goed voor je huid, goed voor de natuur.

 

Lovea Bio

Op een ‘Bio-Wijze’, veilig van de zon genieten?
Heel logisch dankzij Lovea Bio, de gecertificeerde biologische zonnecosmeticalijn! Lovea Bio is een heel pure zonnelijn, die de huid optimaal beschermt op een 100% natuurlijke en vooral veilige wijze, zonder haar onnodig te belasten met werkstoffen die de huid kunnen irriteren, prikkelen of zelfs beschadigen. Op basis van puur natuurlijke, Tahitiaanse Monoi-olie. Veilig dankzij uitsluitend 100% minerale filters, vrij van nanodeeltjes en geen witte waas op de huid, directe bescherming en geen terugloop qua SPF, Ecocert gecertificeerd en voorzien van het Cosmebio-label.

Lily Flame

De geurkaarsen van Lily Flame zijn niet gemaakt van paraffine wax maar van natuurlijke sojawas en gaan ontzettend lang mee. Daarnaast zijn de verpakkingen stuk voor stuk prachtig! De kaarsen zijn met de hand gemaakt. De producten worden individueel gegoten met de hand en de toegevoegde geuren worden gemaakt op basis van natuurlijke essentiële oliën. De brandduur van deze kaarsen is ca. 35 uur. Belangrijk: De eerste keer de bovenkant van de kaars helemaal door laten branden zodat het hele bovenste gedeelte vochtig is. Dit om te voorkomen dat de kaars alleen in het midden wegbrand. Bij Puur voor mij vindt u een ruim assortiment aan Lily Flame kaarsen, reed diffusers en room spray’s.

100BON

100BON Parfumeur Naturel uit Lyon creëert parfums die je lekker laten ruiken èn je ook goed laten voelen. Het motto van 100BON is: The Secret Ingredient is Always Love! 100BON heeft een dubbele betekenis, ‘scent bon’ ruikt goed en ‘cent’ bon, 100(%) goed. 100BON maakt authentieke parfums op basis van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zelfs zonder synthetische hulpstoffen. 100BON vindt het belangrijk dat de oorsprong van de ingrediënten traceerbaar moet zijn en dat en dat er transparant over wordt gecommuniceerd. 100BON producten zijn 100% natuurlijk, vegan, dierproefvrij en 100% recyclebaar. 100BON staat voor een nieuwe manier van consumeren, we vermijden alles wat het product niet nodig heeft om kwalitatief te zijn. De flesjes zijn navulbaar, als onderdeel van ons streven naar ‘zero waste’ 

Detox your nose Clean your mind Love your life! Alle producten zijn dankzij de speciale dopjes navulbaar. Help ons de planeet beschermen en refill!