Lekker makkelijk je tekorten aanvullen

 

Meer dan een sapje! 

C’est sap werkt samen met biologische boeren uit de  regio.  Puur,  vers,  eerlijk en biologisch. Volgens het voedingscentrum moeten we 250 gram groente per dag eten, experts zeggen 400 gram, maar de gemiddelde mens eet maar 130 gram groente per dag. Het lichaam loopt zo dag in dag uit tegen tekorten van vitaminen mineralen en sporenelementen aan. Er wordt bij het telen van biologische groenten alleen gebruikt gemaakt van  bestrijdingsmiddelen van natuurlijke oorsprong. Biologisch; goed voor jou, het milieu en de toekomst.

 

Goed voor hart, hersenen en ogen. 85% van de Nederlanders heeft een Omega 3 tekort. C’est sap laat de vissen lekker zwemmen en haalt de Omega 3 uit algen, precies wat de vissen ook doen.

Zon in een flesje. Goed voor je immuunsysteem. De helft van de Nederlanders heeft een Vitamine D3 tekort.

Uit studies komt duidelijk naar voren dat recycled plastic milieuvriendelijker is dan glas en bio-based plastics.
Als je naar de gehele keten kijkt dan heeft glas een grotere ecologische voetafdruk dan r-PET plastic. Recycled Pet is het meest duurzame flesje. De flesjes zijn vrij van BPA en andere gifstoffen.  Doordat de flesjes 100% recyclebaar zijn,  gooi je ze weg bij het plastic afval zodat ze weer gerecycled kunnen worden. 

Shop hieronder de C’est sap producten

Close

C’est Celeri

3,00
Jouw dagelijkse portie groente De sapjes worden bevroren geleverd. Na ontdooien nog maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast bij
Close

Energieker sap

4,95
Lekker makkelijk je tekorten aanvullen!
Close

Frisser sap

4,95
Lekker makkelijk je tekorten aanvullen!
Close

Power sap

4,95
Lekker makkelijk je tekorten aanvullen!

Mijn verhaal

Als tuindersdochter geboren tussen de prei, snijbonen, erwten en aardbeien werd mijn interesse in voeding al vroeg gevoed.Helaas zijn de akkers van toen niet meer te vergelijken met de uitgeputte akkers van nu waardoor je drie keer zoveel groenten zou moet eten om hetzelfde aantal voedingsstoffen binnen te krijgen. Als schoonheidsspecialiste ben ik al meer dan 25 jaar bezig met natuurlijke cosmetica. De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in natuurvoeding, omdat een mooie huid altijd samen gaat met goede voeding.

Het gemak waarmee mensen zich van alles laten inspuiten om er mooier uit te zien en zich zo beter willen voelen gaat me steeds meer tegen staan. Ik geloof daar niet in. Het is mijn missie dat jij je beter gaat voelen door de juiste voeding.  Hiervoor moeten de tekorten aangevuld worden. Volgens het voedingscentrum moeten we 250 gram groente per dag eten, experts zeggen 400 gram, maar de gemiddelde mens eet maar 150 gram groente per dag. Het lichaam loopt zo dag in dag uit tegen tekorten van vitaminen mineralen en sporenelementen aan. Maar liefst 85% van de mensen heeft een tekort aan Omega 3, wat gevolgen heeft voor je hersenen, hart, ogen en spieren. Meer dan de helft van de mensen heeft een chronisch tekort aan Vitamine D3 waardoor je immuunsysteem het zwaar heeft.

Deze tekorten zorgen ervoor dat je diverse klachten krijgt. Denk aan allerlei huidaandoeningen, haaruitval, slechte nagels, droog haar, vermoeidheid, duizeligheid etc. Je lichaam geeft op allerlei manieren aan dat het beter moet.

Hier ontstond C’est sap.

Biologische groenten en een klein beetje fruit + Omega 3 + D3 in 1 flesje!

Lekker makkelijk je tekorten aanvullen!

Dit sapje drink je als start van de dag.  Alles wat je die dag nog aan groente en fruit eet (voor de vezels) is mooi meegenomen.

Makkelijker bestaat niet 

Marieke Verbruggen

Enkele reacties na het drinken van C’est sap

Slowjuicen en invriezen

C’est sapjes worden gemaakt met de meest geavanceerde slowjuicer onder de juicers op de markt. Met een hoogwaardige dubbele schroefpers die de ingrediënten vermaalt. Dit gebeurt heel langzaam (vergelijkbaar met kauwen) en zonder contact met zuurstof. De gehele binnen en buitenkant van de juicer is gemaakt van RVS, waardoor geen kunststof onderdelen in contact komen met de ingrediënten. Er komt geen hitte aan te pas dus de voedingsstoffen blijven behouden. 100% BPA vrij.Deze slowjuicer haalt 17 keer meer voedingsstoffen uit ingrediënten dan andere sapmachines. Zo ben je verzekerd van de beste voedingsstoffen uit groente en fruit.

Groente en fruit verliezen vitaliteit en voedingsstoffen zodra ze geoogst zijn.  Het beste is om direct na het persen het sap te drinken of in te vriezen. Invriezen is de meest natuurlijke manier om vitaminen, mineralen en antioxidanten te behouden. Conserveringsmiddelen en pasteurisatie zijn daardoor niet nodig.

C’est sapjes worden meteen na het juicen in de shockvriezer geplaatst.  Hierdoor heb je een optimaal behoud van vitaminen mineralen en voedingsstoffen. Hierdoor is slowjuice sap de beste manier om je immuunsysteem te versterken. De sapjes komen diepgevroren bij jou thuis. Iedere avond haal jij een flesje uit de vriezer en drinkt die de volgende dag op. C’est ça.

Zet vandaag een kleine maar cruciale stap naar een betere gezondheid.