Producten

Soep

Mag ik vanavond voor jou koken?
Leuk, want dat doe ik graag.

Ik maak complete maaltijdsoepen. Voedzaam en gezond maar vooral ook heel lekker! Ik kook met natuurvoeding; Puur Vers Eerlijk en Biologisch. Soep met een lekker stuk brood. Geen gewoon brood maar brood met een echte smaak, met desem (dus geen gist),meel, water en zeezout. Zonder verdere toevoegingen. Brood dat je aan vakantie doet denken en waar je niet van af kan blijven. Lekker met een dikke laag kruiden roomboter, hummus of spread. 

De soepen zijn altijd vegetarisch en op verzoek lactose en glutenvrij.

Soep voor 1 persoon (500 ml) + brood en boter of spread 6,50
Soep voor 2 personen (1000 ml) + brood en boter of spread 13,00
+ eenmalig 0,50 cent statiegeld

De soep haal je op vrijdag tussen 17.00-18.00 bij mij thuis op. Verwarm het een paar minuutjes in een pannetje. (niet in de magnetron zodat de voedingswaarde niet omlaag gaat)

Iedere vrijdag zijn er een of twee verschillende soepen die ik via app,  de Puurvoormij Facebook­pagina of de nieuwsbrief bekend maak.
U kunt uw gewenste soep uiterlijk op donderdag voor 9.00 uur bestellen via info@puurvoormij.nl of stuur een app naar 0617136333

Enthousiast geworden? Mail nu je bestelling alvast door voor aankomende week.


Voor vragen opmerkingen suggesties en verbeteringen mail me aub.

Groetjes, Marieke Verbruggen Voorbolst 11 5469 SE Erp (klop aan bij de voordeur en graag gepast betalen)U betaald bij ons veilig
en vertouwd via iDeal
met uw eigen bank.
Bij bestellingen boven € 75,- is verzending binnen nederland gratis.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.