Producten

Test welk huidtype u heeft door middel van de vragenlijst.

De natuur gaat door cycli. Seizoensgebonden veranderingen, het wassen en afnemen van de maan, eb en vloed, dag en nacht. Niet alleen de natuur om ons heen maar ook wijzelf hebben cycli. Ons hart klopt, we ademen in en uit, en we hebben een stofwisseling. De huid van ieder mens heeft een bepaald gedragspatroon dat beter bekend staat als het huidtype. Gevoelig voor individuele omstandigheden en de transformaties die aan de gang zijn gedurende ons leven, reageert onze huid niet alleen rechtstreeks op de veranderingen in de externe omgeving, maar loopt ook synchroom met interne schommelingen.

Daarom raad ik u aan om deze test zo nu en dan te herhalen, om te achterhalen welke reinigingsproducten op dat moment het meest geschikt zijn voor uw huid.

1. HEEFT U LAST VAN VERGROTE PORIëN?

a ja
b een beetje
c nee

2. HOE VAAK HEEFT U PUISTJES EN/OF MEE-ETERS?

a vaak
b soms
c zelden of nooit

3. HEEFT U, AFGEZIEN VAN LACHRIMPELTJES, FIJNE LIJNTJES EN RIMPELS IN HET GEZICHT?

a zeer weinig
b een aantal
c veel

4. DE CONDITIE VAN DE HUID

a  de huid heeft veel verstopte poriën, pukkels en/of mee-eters
b  de huid heeft schone wangen, maar de T-zone (voorhoofd, neus en kin) heeft af en  toe verstopte poriën, puistjes en/of mee-eters
c  de huid is altijd schoon en fris

5. ZIET UW GEZICHT ER GLIMMEND UIT

a de huid is overal vettig en glimmend
b de huid is vet en ziet er alleen glimmend uit in de T-zone
c de huid glimt zeer zelden of nooit

6. HEEFT U LAST VAN EEN DROGE HUID

a nooit of zelden
b soms, met name op de wangen
c altijd

7. DE BELANGRIJKSTE PROBLEMEN VAN UW HUID

a vergrote poriën en overal glimmend
b vergrote poriën en glimt alleen in de T-zone, droog op de wangen
c overal droog en gespannen

BELANGRIJKSTE EXTRA VRAAG; ERVAART U OP DIT MOMENT 1 VAN DE VOLGENDE PROBLEMEN; strakke huid, ruwe huid, schilferende huid, schubvorming, jeuk?

 

HUIDTYPETEST

 

Voornamelijk A's

U HEEFT EEN GEMENGDE TOT VETTE HUID.
De huid is vettig over het hele gezicht, met verstopte poriën en een ongewenste glans. Je huid is gevoelig voor puistjes en mee-eters. Hoewel een vette huid een teveel aan talg heeft, moet deze net zo diep gehydrateerd worden als elk ander huidtype. Kies het 3 stappen programma voor de vette tot gecombineerde huid.

Voornamelijk B's

U HEEFT EEN NORMALE TOT GEMENGDE HUID.
De zones van uw huid gedragen zich verschillend ten opzichte van elkaar. De T-zone (voorhoofd, neus en kin) is vettig, glimmend en heeft vergrote poriën, met een neiging tot puistjes. De rest van het gezicht (wangen, ogen en bij de slapen) is normaal of soms zelfs droog. Kies het 3 stappen programma voor de normale tot gemengde  huid.

Voornamelijk C's

U HEEFT EEN DROGE TOT ZEER DROGE HUID.
De huid is erg droog en neigt tot schilferen. Vaak voelt de huid gespannen. Je poriën zijn zeer fijn tot onzichtbaar, en de huid ziet er schoon uit. Oppervlakkige rimpeltjes kunnen zichtbaar worden door droogte. Kies het 3 stappen programma voor de droge tot zeer droge huid.

UITGEDROOGDE HUID
Als uw huid 1 of meerdere kenmerken heeft die in de EXTRA VRAAG genoemd worden, heeft u waarschijnlijk een uitgedroogde huid. Deze huidaandoening is het resultaat van buitensporig vochtverlies waarbij de huid meer vocht verliest dan het opneemt, als gevolg van factoren zoals stress, kou, wind, centrale verwarming, airconditioning, blootstelling aan de zon, onvoldoende inname van water. Hoewel een droge huid er eerder naar neigt om uitgedroogd te raken, kan zelfs een normale, gecombineerde of vette huid uitdrogen. Het gebruik van MADARA deep replenshing cream als hydraterende dagcreme, geeft je huid die extra's die het nodig heeft, totdat er weer en balans gecreërd is. Sluit de gezichtsverzorging af door 's-avonds de huid te hydrateren met de MADARA regenerating night cream.

3 stappen plan = 1. reinigen 2. toner 3. hydrateren

U betaald bij ons veilig
en vertouwd via iDeal
met uw eigen bank.
Bij bestellingen boven € 75,- is verzending binnen nederland gratis.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.